Rácz Erika

Szívesen visel ékszereket? Ajándékot keres karácsonyra? Különleges ékszerekhez juthat széles kínálatból, könnyen megtalálhatja az ideális darabot


Cimkék: ékszer

Szeretne igazán szép ékszert vásárolni? Különleges medált keres a nyakláncára? Kézműves ékszerek kínálatából választva olyan kiegészítője lehet, amilyen senki másnak


Cimkék: medálok

Szereti az ékszereket, az egyedi kellékeket? Kígyóláncot vásárolna ajándékba? A különféle kiegészítőket beszerezheti gyönyörű formákban és kiváló minőségben


Cimkék: kiegészítők, kitűző, érme, kígyólánc

Tavaszi fotópályázatunk részvevője Éltető Fruzsina egyedi ékszerszettel büszkélkedhet. Az áttört filigrán medál kiegészítést kapott így elegáns ezüst nyakék lett belőle, édesvízi gyöngysorral. Kiegészítője a filigrán fülbevaló, gyűrű és karkötő. Köszönöm Fruzsinának az ötletes képeket!


Cimkék: egyedi, ezüst ékszer

Kedveli az egyedi ékszereket, szívesen viselne valódi különlegességeket? Nézzen körbe ékszer választékunkban, ahol több limitált darab is van!

Amikor ékszer vásárlásról van szó, egyesek kifejezetten a különlegesebb, limitált szériás darabokat helyezik előtérbe. Ennek oka elsősorban az, hogy ezeket a termékeket sokkal értékesebbnek, izgalmasabbnak találják, amelyekkel másokon nem találkozhatnak össze.


Cimkék: ékszer, egyedi ékszer

Az ezüstözött fülbevalók elegáns, különleges kiegészítők, amiket nem mindennapi alkalmakra ajánlunk. Az ezüst mellett az ezüstözött kiegészítők is értékes ékszerek.

Ha kedveli a kézműves és páratlan darabokat, válasszon népművészeti motívumos fülbevalót!

Az ezüst ékszerek kedvelt kiegészítők, gyűrű, nyaklánc, medál, karkötő vagy hajcsat formájában egyaránt. A nemesfémek légies, könnyed, visszafogott és rendkívül elegáns képviselője az ezüst. Bárki viselhet ezüst ékszert, amennyiben nem szenved fémallergiában és kedveli a visszafogottabb darabokat. 


Cimkék: ezüstözött fülbevaló, ezüstözött, ezüstözött ékszer

Ösztöndíjas munkám harmadik (2. év/3. harmad) szakaszában a népművészetünk azon a formai megoldásait kutattam, melyek domborműszerűen, vagy szoborszerűen átírhatók ékszerré, például az egyszínű hímzésmintákat, a székely építészet és fafaragás gyönyörű alkotásait. Kerestem az őshonos növényvilág azon fajtáit, melyeket népi gyógyászatban használtak, vagy olyan hiedelem kötődik hozzájuk, ami a mai kor embere számára is hordoz értéket, üzenetet. 


Cimkék:

Kedveli az ezüst ékszereket? Új fülbevalót szeretne vásárolni? Webáruházunkból kényelmesen rendelhet különleges ezüst fülbevalókat

A nők és a férfiak egyaránt kedvelik a kiegészítőket, és szívesen viselik ezeket. Az üzletekben megtalálhatóak a bizsuk és a nemesfémből készült ékszerek is, amelyek közül az ezüstöt sokan választják. 


Cimkék: ezüst fülbevaló, fülbevaló, ezüstözött fülbevaló

A 2023-as ékszer fotópályázatra beérkezett alkotások közül most Baráth Ilcsi képeit mutatjuk be.


Cimkék:

Szeretne finom eleganciát képviselő karkötőket hordani? Ismerkedjen meg online üzletem kínálatával, ahol megtalálja az elképzeléseknek megfelelőt


Cimkék: ezüst karkötő, karkötő, ezüstözött karkötő

A webáruház fotópályázatát nagy érdeklődés övezte ebben az évben. A Rácz Erika ékszerek viselői fényképezőgépet, telefont ragadtak és szabad utat engedtek a kreativitásnak. Ennek az alkotó munkának eredményeit szeretnénk bemutatni jelen írásban is.


Cimkék:

Az ezüst ékszerek méltán válnak kedvencekké, hiszen az ezüst fehér színe jól összehangolható bármilyen öltözékkel és a Rácz Erika ékszerek tervezője mindig szem előtt tartja, hogy ne csak esztétikus, hanem kényelmes is legyen egy-egy gyűrű, fülbevaló, medál vagy karkötő. A fotópályázatra is ilyen kedves darabokról készült képeket kapunk, sokszor megható sorokkal kísérve. Köszönjük a sok szépséget, amit visszakapunk!


Cimkék:

A Rácz Erika ékszerek 2023-ban újra meghirdette a két évvel ezelőtt nagy sikert aratott ékszer fotópályázatát. Értékes ékszer nyereményekért folyik a verseny. A fotók beküldési határideje április 25., eredményhirdetés: április 30. A részletes szabályzat itt olvasható.


Cimkék:

Ékszerszetteket online is lehet vásárolni; az alábbiakban kifejtem, miért érdemes Önnek is ékszer webshopomat választania!


Cimkék: ékszer webshop, ékszer szett, ékszer

A Rácz Erika ékszerek 2023-ban újra meghirdette a két évvel ezelőtt nagy sikert aratott ékszer fotópályázatát. Értékes ékszer nyereményekért folyik a verseny. A fotók beküldési határideje április 25., eredményhirdetés: április 30. A részletes szabályzat itt olvasható.

Következzen egy kis ízelítő a Ködöböcz Zsuzska által beküldött ékszer fotókból és a hozzá fűzött soraiból! A szív-veretes ékszerekről kaptunk ötletes képeket. Történet: "Mivel én is szeretek kèzműveskedni /horgolni/, mindegyik foton szerepelnek sajàt munkàim is a te gyönyörűsègeiddel,amik lassan talizmànjaimmà lettek, csak ritkàn cserèlem le őket màs èkszerre..."


Cimkék:

A díszgomb egy méltatlanul háttérbe szorult kiegészítő. Különleges és értékes darabot keres? Ötvös művész készítette pitykéket talál a webshopban


Cimkék: díszgomb

A Rácz Erika ékszerek 2023-ban újra meghirdette a két évvel ezelőtt nagy sikert aratott ékszer fotópályázatát. Értékes ékszer nyereményekért folyik a verseny. A fotók beküldési határideje április 25., eredményhirdetés: április 30. A részletes szabályzat itt olvasható.


Cimkék:

Szeretne új kiegészítőket a tavaszi szezonra? Ismerkedjen meg az ezüstözött karkötő választékkal, ahol igazi különleges szépségekkel találkozhat!


Cimkék: ezüstözött karkötő

"Ékszerekben tovább élő népművészet" címmel 2020-ban nyerte el Rácz Erika a Magyar Művészeti Akadémia 3 évre szóló ösztöndíját. Az alkotás előre meghatározott program szerint folyik azóta is, a munkatervet természetesen az alkotó álmodta meg. Most került sor a "Tengerszem titka" elnevezésű gyűrű elkészítésére. 


Cimkék:

Egy ezüstözött medállal valljon szerelmet a párjának februárban! Ilyenkor van a szerelmesek napja, Valentin-napon pedig üzenni vagy ajándékozni szokás


Cimkék: ezüstözött medál

Szeretne szép és különleges karkötőt vásárolni ajándékba vagy saját részre? Tekintse meg a webáruházam kínálatát, ahol számos formabontó szépséget láthat


Cimkék: ezüstözött karkötő

Ezüst medált vásárolni karácsonyi ajándéknak kifejezetten jó ötlet, ám érdemes néhány szabállyal tisztában lenni, hogy könnyebb legyen a választás.


Cimkék: ezüst medál, ezüst ékszer

Bemutatom MMA ösztöndíjas munkám két ékszerszettjét.


Cimkék:

Gyors szállítás

Rendeljen most!
 

Ezüst ékszerek

Ingyenes díszcsomagolással.
 

20 éves

szakmai tapasztalat
REA 2004. Bt. | 06-30-542-5598 | 4100 Berettyóújfalu, Tompa Mihály utca 3. Impresszum