Ezüst gyűrűk - Rácz Erika

Ezüst gyűrűk

Ezüst gyűrűből viseljen egyedi, mégis hagyományőrző darabot!

ezüst gyűrűkIgényes ékszert keres saját részre vagy valakinek ajándékba szánja? A kézműves ékszerek kimagasló színvonalat képviselnek, hiszen az elkészítésük során az iparművész kreativitása, művészi érzéke, szakmai tudása is az ékszerek részévé válik.

Az ékszereimet, köztük az ezüst gyűrűket is a népi hagyományok megőrzésének jegyében tervezem és készítem. Az ezüst gyűrűk finom kidolgozása, a kézi kivitelezés és a népművészeti hagyományokból való inspirálódás egyedi ékszerekben öltenek formát. Kecses növényi motívumok, színes kövek és visszafogott, mégis dekoratív minták teszik ezeket az ezüst gyűrűket valódi értékké, az iparművészet kiemelkedő remekeivé. Az ezüst gyűrűk hétköznapi viselethez és alkalmi öltözékhez is csodásan illenek stílusos kiegészítőként.

A honlapon elérhető ezüst gyűrűk mellett folyamatosan készülnek új darabok is, mind egyedi és különleges darab egyszerre. Ilyen ékszerre vágyik? Válogasson munkáimból, illetve érdeklődjön a honlapon feltüntetett elérhetőségeimen az egyedi ékszer rendelés részleteiről!


  

Összesen 32 találat

Gyors szállítás

Rendeljen most!
 

Ezüst ékszerek

Ingyenes díszcsomagolással.
 

20 éves

szakmai tapasztalat
REA 2004. Bt. | 06-30-542-5598 | 4100 Berettyóújfalu, Tompa Mihály utca 3. Impresszum