Karkötők - Rácz Erika

Karkötők

Ezüst karkötőket vásárolna?

ezüst karkötőkAz ezüst karkötők nagyon régóta vannak velünk, és népszerűségük egy cseppet sem csökkent az évek során. Manapság is kelendőek, hiszen az áruk kedvező, a szépségük vitathatatlan, csupán az időszakos tisztításukra kell figyelni.

Az ezüst karkötők és más ékszerek ugyanis hajlamosak oxidálódni és ez által elszíneződni - nem véletlen, hogy az ezüst étkészleteket, vagyis az ezüstneműt rendszeresen meg kell tisztítani, hogy az oxidréteg eltűnjön róla. Az ezüst tisztításához többféle tisztítószer is létezik, és ezek, illetve dörzsölés hatására a felület újra ragyogó lesz. Egy filigrán ezüstékszerrel persze óvatosan kell bánni, ám meghálálja a törődést, és akár ünnepi alkalmak esetén, akár a hétköznapokban különleges megjelenést kölcsönöz a viselőjének.

Amennyiben ezüst karkötőket szeretne vásárolni, tekintse meg kínálatomat, válasszon, majd rendeljen csupán néhány kattintással! Ha kérdése lenne termékeimmel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzám bizalommal megadott elérhetőségeim egyikén!


  
Összesen 0 találat

Gyors szállítás

Rendeljen most!
 

Ezüst ékszerek

Ingyenes díszcsomagolással.
 

20 éves

szakmai tapasztalat
REA 2004. Bt. | 06-30-542-5598 | 4100 Berettyóújfalu, Tompa Mihály utca 3. Impresszum