Fülbevalók - Rácz Erika

Fülbevalók

Ezüst és ezüstözött fülbevalók széles választékban

ezüstözött fülbevalókAz ezüst az ókor óta ismert anyag, hiszen már Egyiptomban is használták: többnyire ékszereket készítettek belőle. Az ezüst fülbevalók, karperecek, gyűrűk, nyakláncok és fejdíszek azóta is díszítik a nőket és férfiakat, és ez valószínűleg a jövőben is így lesz.

Érdekesség, hogy az ezüst a legkorábbi időkben csak elemi formában volt ismert, és épp ezért az értéke megegyezett az aranyéval. Később persze csökkenni kezdett, és manapság már több, mint hatvan kilogramm ezüstöt vásárolhatunk egyetlen kilogramm arany áráért. Ettől függetlenül természetesen az ezüst még nem olcsó anyag, ezért ékszerkészítésnél a belőle készült bevonat is népszerű, így természetesen webáruházam kínálatában is megtalálhatóak mind az ezüst, mind az ezüstözött fülbevalók. A bevonat azonban nem csak az ár csökkentését szolgálja, hanem így lényegesen összetettebb formák is megvalósíthatóak.

Amennyiben felkeltettem az érdeklődését az ezüst és ezüstözött fülbevalók iránt, tekintse meg kínálatomat, kérdés esetén pedig forduljon hozzám bizalommal elérhetőségeimen!


  
Összesen 0 találat

Gyors szállítás

Rendeljen most!
 

Ezüst ékszerek

Ingyenes díszcsomagolással.
 

20 éves

szakmai tapasztalat
REA 2004. Bt. | 06-30-542-5598 | 4100 Berettyóújfalu, Tompa Mihály utca 3. Impresszum