Az egyediség mindenki számára fontos - legalábbis bizonyos mértékben. Az ajándékozás azonban egy olyan terület, ahol mindenki a lehető legjobbat szeretné nyújtani. Nincs olyan ember, aki ne szeretné, hogy a megajándékozott szemei elkerekedjenek az ajándéka láttán, legyen szó születésnapról, névnapról, karácsonyról, vagy akár egy évfordulóról. Az egyedi, kézműves ékszerek azon ajándéktárgyak táborát erősítik, amelyek garantáltan széles mosolyt csalnak az ünnepelt arcára - csupán a megfelelő stílust kell eltalálni hozzá.


Cimkék: ötvös, egyedi kézműves ékszer, iparművész ékszer

Különleges alkalom közeleg, és olyan ajándékot keres, amely egyedülálló a maga nemében? Az egyedi, iparművész ékszerek hosszú sorában megtalálhatja azt az ajándéktárgyat, amellyel nagy örömet okozhat.


Cimkék: ötvös, egyedi kézműves ékszer, iparművész ékszer, egyedi iparművész ékszer

A nemesfém ékszerek, főleg, ha régiek, a család kincsei, és sokan nem is merik hordani őket, hiszen ha megsérülnek, vagy elvesznek, az igazi tragédia. 


Cimkék: ezüstözött ékszer, ötvös, egyedi kézműves ékszer, iparművész ékszer, egyedi iparművész ékszer

Sok embernek van szép és mutatós ezüst lánca, amit egyesek éveken keresztül hordanak ezüst medál nélkül, mert nem találják az ékszerhez illőt.


Cimkék: ezüst medál, ötvös, egyedi kézműves ékszer, iparművész ékszer, egyedi iparművész ékszer

Manapság sokan már azt sem tudják, mi is az a pitykegomb, pedig régen szinte nem is nagyon volt Magyarországon olyan ember, akinek ne lett volna legalább egy olyan ruhadarabja, amin pitykegombok voltak. Azoknak, akik érdeklődnek a hagyományaink iránt, íme egy rövid leírás arról, mi is az a pitykegomb.


Cimkék: pitykegomb, egyedi pitykegomb, ötvös

Sokan vagyunk, akik egyszerűen képtelenek ellenállni az ékszereknek. Már számtalan nyaklánc, medál, karkötő, fülbevaló és gyűrű lapul otthon, mégis, ha találunk valami olyat, ami tetszik, akkor gondolkodás nélkül meg is vásároljuk. Ez azonban egy idő múlva nem olcsó hobbi, hiszen a nemesfémekből, illetve drágakövekből készített termékeknek igen magas az áruk. Hogyan lehet így spórolni? Például úgy, hogy az ezüstözött ékszereket részesítjük előnyben ezen túl.


Cimkék: ezüstözött ékszer, ötvös, egyedi kézműves ékszer, iparművész ékszer, egyedi iparművész ékszer

Különleges, egyedi, iparművészeti ékszereket nem valószínű, hogy talál olyan helyeken, mint a közönséges ékszerboltok.


Cimkék: ötvös, iparművész ékszer, egyedi kézműves ékszer

Az elmúlt hónapban a műhelyemben járt Sarusi István Fotós, újságíró. Az általa készített fotókat mutatom be most. A pitykés mesterségről gyűjt egy cikkre való anyagot.


Cimkék:

Már sokadik alkalommal, ebben az évben is részt vettünk a Tatai Patara rendezvényen. Ha még nem jártál ott, akkor egy kis ízelítőt találsz ebben a bejegyzésben. Most nem a harci jelenetekre fókuszáltam, azokat meg lehet találni a rendezvény weboldalán kitűnő minőségben http://www.tataipatara.hu/index.php/hu/galeria/fotok/2015 ,ezek tökéletesen visszaadják a hangulatot, amit itt átélhetünk. 

Kisebb sétákat tettem a környéken és a kézműves vásárban kicsek után kutatva. A vásárban találtam egy kőfaragót, aki először vett részt a rendezvényen, de remélem nem utoljára. Egyszerű, letisztult formavilágú mészkőből faragott "épületeit" hozta el, melyek a lakást, és a kertet egyaránt díszíthetik. Az alkotó megtalálható itt: https://www.facebook.com/kovaros/ .

 


Cimkék:

A tavaszi kézműves vásáraink egyik jelentős állomása Sepsiszentgyörgyön volt. A Szent György napok rendezvényén május 3-5 között vettünk részt. A vásározás mellett lehetőségünk volt egy kis városnézésre és a környék természeti szépségeinek felfedezésére.


Cimkék: vásár, kézműves, székelyföld

    • 1

Gyors szállítás

Rendeljen most!
 

Ezüst ékszerek

Ingyenes díszcsomagolással.
 

06-30-542-5598

24 órás ügyfélszolgálat
Kérünk, hogy az optimális felhasználói élmény érdekében fogadd el a sütiket. Bővebb információ
REA 2004. Bt. | 06-30-542-5598 | 4100 Berettyóújfalu, Tompa Mihály utca 3.