Tavaszi kékség - Rácz Erika

Tavaszi kékség

2023. 06. 12. | Frissítve: 2023. 06. 12. 10:29

Tavaszi kékség

A 2023-as ékszer fotópályázatra beérkezett alkotások közül most Baráth Ilcsi képeit mutatjuk be.

Valódi tavaszi hangulatot idéznek a fotók. Köszönjük a pályamunkát és a hozzá fűzött sorokat! 

Történet: "A fülbevalóim és én ????

3 pár Rácz Erika által készített fülbevaló tulajdonosa vagyok. Nagyon szeretem őket. Úgy gondolom, hogy ékszereinknek, tükröznie kell egyéniségünket.

Az 1. fülbevalóm Erikától; a kis ég-kék, stiftes rombusz. Nagyon szeretem az ezüstöt és a tűzzománcot, a kék színnek pedig minden árnyalatát imádom. Születésnapomra választottam magamnak, színe a nyárra, a tengerre emlékeztetett. A mai napig szívesen viselem.

Következő születésnapomra nem volt kérdés, hogy megint Erikától válasszak ékszert. Eredetileg a kis fülbevalómat szerettem volna kiegészíteni, valami hasonló stílusú medállal az ezüst láncomra. De amint megláttam a kék tulipánt, tudtam, hogy megvan a 2., onnantól más szóba sem jöhetett. Szeretem a magyar mintákat, felidézi gyermekkorom meséit, a nagymamánál töltött értékes időt…

Harmadszorra is születésnapra választottam, és nagyon határozottan léptem fel a weboldalra; - most nem fülbevalót veszek – mondtam magamnak, hanem valamit, ami illik a már meglévő ékszereimhez. …És akkor megláttam a Remény madarát, és azonnal tudtam, hogy elvesztem. ???? Első látásra szerelem volt. Mivel kékben választottam, (ugye milyen meglepő ???? ) így nekem egyúttal a Boldogság kék madara. ????

Üdvözlettel: Ilcsi⚜"

 

 

 

 


Cimkék:

Gyors szállítás

Rendeljen most!
 

Ezüst ékszerek

Ingyenes díszcsomagolással.
 

20 éves

szakmai tapasztalat
REA 2004. Bt. | 06-30-542-5598 | 4100 Berettyóújfalu, Tompa Mihály utca 3. Impresszum