Mutassa meg karkötővel a mély érzéseit! - Rácz Erika

Mutassa meg karkötővel a mély érzéseit!

2024. 01. 23. | Frissítve: 2024. 01. 23. 10:30

Mutassa meg karkötővel a mély érzéseit!

Egy szép karkötő a közelgő szerelmesek ünnepének méltó ajándéka lehet a párjának. A kedvesét lepje meg valami széppel és egyedivel

Az ékszer, mint ajándék igazi klasszikusnak számít. Tévedés azt gondolni, hogy csak méregdrága ékszert illik ajándékozni. Sokan úgy gondolják, hogy az aranynál és a gyémántoknál többel nem is szabad beérni, pedig ez nem igaz. Természetesen nem csak a másik véglet létezik, habár egy bizsunak is lehet érzelmi értéke.

A kézműves ékszerek olyan középutat jelentenek, amit bárki választhat, aki igényes, de megfizethető ajándékot keres.

Miért jó döntés a kézműves ékszer ajándékba?

A kézműves azt jelenti, hogy a termékből csak egy vagy limitált darabszám készül. Az ilyen termékeket csak bizonyos helyeken lehet kapni, ahová a művész szállít belőlük. Gyakran hagyományos módszerrel, kézzel kézi szerszámokkal, eszközökkel készítik. Az alkotó legtöbbször saját maga árusítja az egyedi terméket egy webáruházban.

Az ajándékozóról is sokat elárul, hogy mit választ meglepetésnek és azt honnan szerzi be. Az ajándék meglelésére fordított idő és energia is jelzés értékű. Senki nem érzi magát értékesnek, ha valami olyan kiegészítőt kap, amit a sarki boltban bárki be tud szerezni olcsón.

Szánjon tehát az ajándék kiválasztására elegendő időt, mert sokkal kifejezőbb, mint gondolná! Ennek köszönhetően sokkal nagyobb lesz az öröm is. Nemcsak szép kiegészítőt nyújthat át a szeretett személynek, de a szeretetét, a lelkesedését is ki tudja vívni vele.

Miért pont karkötő legyen az ajándék?

Az ezüstözött karkötő egyszerre megfizethető, mégis különleges, hiszen ötvös művész keze munkáját dicséri a kidolgozása. A kéz, a csukló mindig szem előtt van, tehát a párja bármikor rápillanthat, de mások is megcsodálhatják az ékszert. Az egyedi ezüstözött ékszer szépséges és érzelmekkel teli kiegészítő, ami éveken át megmarad és erősítheti a szerelmet.

Itt az alkalom, hogy gyönyörű és szerethető ékszerrel mutassa ki, mit érez a párja iránt! A nép iparművész által tervezett és elkészített ékszerekről a webshopban tudhat meg többet.


Cimkék: ezüst, ékszer, karkötő, kézműves ékszer, ezüstözött karkötő

Gyors szállítás

Rendeljen most!
 

Ezüst ékszerek

Ingyenes díszcsomagolással.
 

20 éves

szakmai tapasztalat
REA 2004. Bt. | 06-30-542-5598 | 4100 Berettyóújfalu, Tompa Mihály utca 3. Impresszum