Medálok egyedi kivitelben a stílusos megjelenéshez - Rácz Erika

Medálok egyedi kivitelben a stílusos megjelenéshez

2023. 10. 27. | Frissítve: 2023. 10. 27. 11:48

Medálok egyedi kivitelben a stílusos megjelenéshez

Szeretne igazán szép ékszert vásárolni? Különleges medált keres a nyakláncára? Kézműves ékszerek kínálatából választva olyan kiegészítője lehet, amilyen senki másnak

Közeledve az év vége felé bizonyára Ön is gondolkodik, hogy mivel tudna szeretteinek kedveskedni. Az ékszereket szinte mindenki kedveli, és szívesen visel láncot, gyűrűt vagy karkötőt. A hölgyek különösen szeretik a fülbevalókat és a szép medálokat

Az ezüst egy olyan fém, ami fénylően elegáns, és az ára könnyen megfizethető. Gyönyörű ékszereket lehet belőle készíteni, különösen, ha ezt egy tapasztalt kézműves teszi. 

Már 20 éve dolgozom ezzel az anyaggal, és tűzzománcos ékszereket is kínálok. Tekintse meg az általam nyújtott választékot, és látni fogja, hogy az egyedi megjelenésű medáloknak mennyire egyedülálló a formájuk

A munkáimat igényesen, precízen végzem, a vásárlóimnak kedvezményeket is biztosítok. A csodás karkötők, gyűrűk, díszgombok és fülbevalók mellett az egyik kedvenc, keresett termék a medál. Egy egyszerű láncon is jól mutat, mivel önmagában díszítő. A viselője bármilyen alkalomra felveheti, gyönyörködhet benne, és élvezheti a pozitív kisugárzását. 

Igazán szép ajándék egy évfordulóra, születésnapra vagy névnapraKarácsonyra különleges meglepetést szerezhet egy ezüst medállal, amit szívesen fog hordani a tulajdonosa. 

A szállítás megoldott az ország bármely pontjára, és kedvezményt is kap a vásárló. Viszonteladók szintén megkereshetnek, és rendelhetnek tőlem egyedi ékszereket. 

Ha Ön kedveli a kiegészítőket, és nem olyan megszokott darabokat keres, amelyek az üzletekben általában elérhetőek, akkor vegye fel a kapcsolatot velem, és elkészül az Ön számára tökéletes termék! 

Díszítse az öltözetét, és emelje stílusos megjelenését egy különleges medállal! Ezüst és ezüstözött darabok egyaránt elérhetőek, amelyek között biztos, hogy Ön is megtalálja az ideálisat. Nem csak a kiemelkedő alkalmakkor, hanem a szürke hétköznapokat színesebbé varázsolva is érdemes medálokat viselni. Egyéni kérésével és felmerülő kérdéseivel pedig keressen a megadott elérhetőségek valamelyikén!


Cimkék: medálok

Gyors szállítás

Rendeljen most!
 

Ezüst ékszerek

Ingyenes díszcsomagolással.
 

20 éves

szakmai tapasztalat
REA 2004. Bt. | 06-30-542-5598 | 4100 Berettyóújfalu, Tompa Mihály utca 3. Impresszum