Kiegészítők ötvös mestertől egyéni igények szerint - Rácz Erika

Kiegészítők ötvös mestertől egyéni igények szerint

2023. 09. 25. | Frissítve: 2023. 09. 25. 10:39

Kiegészítők ötvös mestertől egyéni igények szerint

Szereti az ékszereket, az egyedi kellékeket? Kígyóláncot vásárolna ajándékba? A különféle kiegészítőket beszerezheti gyönyörű formákban és kiváló minőségben

Sokan kedvelik az ékszereket, és gyakran viselnek láncokat, fülbevalókat. A boltokban óriási a választék, de ha igazán különleges ékszereket szeretne vásárolni, akkor tekintse meg az általam készített darabokat!

Ötvös mesterként szép motívumok és formák alkalmazásával, egyedi megjelenésű termékek készítésével foglalkozom. A bőséges kínálat lehetővé teszi, hogy megtalálja a keresett ékszert, amit büszkén viselhet. 

Ha ajándékot keres, és szeretne meglepetést okozni, akkor jó választás egy csodás kitűző vagy kígyólánc. Ezek a darabok mindenki tetszését elnyerik, és egyre inkább közkedveltek. Az ezüst és a réz felhasználásával, valamint a színes kirakásokkal dekoratív ékszereket készítek. 

A munkám során örömmel építem be az értékes és jól mutató népművészeti motívumokat, amelyek emelik a termékek szépségét, hozzájárulnak az egyedi megjelenéshez. 

A bemutatott kollekció elnyeri az emberek tetszését, és szívesen választják a kreatív munka eredményeként megszületett gyűrűket és fülbevalókat is. Egyedi darabok megrendelésére is van lehetőség, így mindenki olyan kiegészítőket hordhat, amelyek a leginkább tetszenek. 

Ha szeretne valamilyen alkalomra kedveskedni egy ajándékkal, akkor tekintse meg a választékot, és biztos lehet benne, hogy megtalálja a legmegfelelőbb darabot! A rendszeresen keresett kiegészítők mellett nyújtok érméket is, amelyeket vásárlás során fel tud használni. Díszként jól mutat a kulcstartón, ugyanakkor praktikus, és nem lesz szükség apróra a bevásárlás során. 

Tekintse meg az általam készített termékeket, amelyekkel egyedülálló megjelenést kölcsönözhet! Szebbnél szebb kiegészítőkkel találkozhat, és egyéni elképzelései szerint rendelhet kényelmesen, bárhonnan.

Láncok, kitűzők, gyűrűk és fülbevalók egyaránt a rendelkezésére állnak. Rendszeresen hirdetek akciókat, amelyekről szintén érdemes tájékozódni a weboldalon. Jutalmazza meg magát, vagy lepje meg szerettét egy szép darabbal!


Cimkék: kiegészítők, kitűző, érme, kígyólánc

Gyors szállítás

Rendeljen most!
 

Ezüst ékszerek

Ingyenes díszcsomagolással.
 

20 éves

szakmai tapasztalat
REA 2004. Bt. | 06-30-542-5598 | 4100 Berettyóújfalu, Tompa Mihály utca 3. Impresszum