Ezüst medál, a kifinomult ékszer ajándék - Rácz Erika

Ezüst medál, a kifinomult ékszer ajándék

2021. 10. 18. | Frissítve: 2021. 10. 18. 11:00

Ezüst medál, a kifinomult ékszer ajándék

Az ezüst medálok tradicionális díszítéssel készülnek, hasonlóan a többi ékszerhez. Válasszon a nyakláncára egy saját medált ezüstből!

Az ezüst medál azok közé az ékszerek közé tartozik, amiket ajándékba is szívesen választanak, nem csak saját részre. Szeretné meglepni egy szép kis csecsebecsével valamelyik ismerősét? Az ezüst medállal biztosan nem fog kudarcot vallani.

Ezüstből készített ékszert ajándékozni komoly szándékot jelez. Nem egy olcsó, találomra kiválasztott, általános holmi kerül a csomagoló papírba, hanem egy kifinomult stílusú, értékes és jól kihasználható ékszer. Egy medált több nyaklánchoz is lehet viselni vagy akár másik medállal párosítani, karkötőre fűzni stb.

Az ékszert szinte bármilyen alkalomra lehet ajándékozni. Egy ezüst medál árulkodhat a szerelemről, de kedves emlék is válhat belőle például diplomaosztó alkalmából vagy a megbecsülést, szeretetet is ki lehet vele fejezni, például anyák napján vagy akár karácsonykor. Bárki kapja, az alkalom és az ajándék is emlékezetes marad, ez biztos.

Az egyedi és ötvös művész által tervezett, kézzel készített ékszerek, kiegészítők a honlapon található webáruházból megvásárolhatóak. Az elkészült és elérhető darabokból szabadon válogathat minden érdeklődő. Az ezüst medálok stílusban a népi művészethez állnak közel, annak formavilágából merített a tervező. Azok számára tudjuk ajánlani ezeket az ezüst medálokat, akik kedvelik a tradicionális ékszereket, akiknek tetszenek a folk művészet inspirálta kiegészítők. A megvásárolható medálok között található áttört, filigrános, tűzzomáccal díszített vagy fonott motívumos is. Angyal, lélek madár, tulipán és kereszt is alakot ölt a medálokban. A kínálat folyamatosan kiegészül új darabokkal. Míves, nem hivalkodó medálok, amik szépen mutatnak egy vékony láncon.

A honlapunkon minden elérhetőségünk szerepel. Keressen minket bizalommal, ha ízléses ajándékot szeretne vásárolni valakinek, akinek igazán fontos a boldogsága! A megadott elérhetőségek egyikén további felvilágosítást tud kérni a nálunk készülő ékszerekről!


Cimkék: ezüst medál

Gyors szállítás

Rendeljen most!
 

Ezüst ékszerek

Ingyenes díszcsomagolással.
 

20 éves

szakmai tapasztalat
REA 2004. Bt. | 06-30-542-5598 | 4100 Berettyóújfalu, Tompa Mihály utca 3. Impresszum