Ezüst karkötővel lepje meg szerelmét! - Rácz Erika

Ezüst karkötővel lepje meg szerelmét!

2022. 09. 21. | Frissítve: 2022. 09. 21. 13:01

Ezüst karkötővel lepje meg szerelmét!

Az ezüst karkötőből szerelmi ajándék is válhat évfordulóra. Egyedi ékszerért nem kell a boltokat járnia, rendeljen tőlem!

Az ezüst és az ékszer kombinációja tökéletes, ha például évfordulós ajándék van a listáján. Egy ilyen ajándéknak igazán különlegesnek kell lennie, hiszen maga az alkalom is nagyon különleges. Tudom, hogy egy idő után már nehéz megtalálni a megfelelő ajándékot, hiszen az évek során már annyi meglepetéssel készült a kedvesének. Egy ékszer klasszikus ajándék, amit nem is olyan nehéz kiválasztani, ha már jól ismeri a szerelmese ízlését. Az ezüst karkötők között talál megfelelő ékszert, ha visszafogott díszítésű és a népi folklór ihlette stílusról tudja, hogy elnyeri a tetszését annak, akinek szánja.

Az általam tervezett és készített ékszerek és köztük az ezüst karkötők is stílusos és egyben egyedi ötvös munkák, igazi művészi darabok. Az ezüst ékszerek értékét növeli az egyediségük. Választhat olyan ékszert, ami a hétköznapokra is ideális kiegészítő, de olyat is, ami a különlegesebb darabok közül kerül ki és illik az alkalomhoz is. Az általam tervezett és készített ezüst karkötők az állati, növényi formák esztétikus alakjaival készülnek. A magyar népművészeti elemek és a természeti formák kedvelői egyaránt megtalálják a kedvencüket egy-egy ezüst ékszerben. A karkötők lehetnek ezüst színűek vagy zománccal színezettek is. Tulipán, madár, levél, nautilusz is díszítheti az ékszert.

Az ezüst ékszerekből tud válogatni a már kész formában kapható darabok közül vagy pedig saját rendelésre is készíttethet ékszert, előzetes megbeszélés alapján. Minden elkészült ezüst karkötő és egyéb ékszer időtálló minőségű darab. Ha olyan ajándékot szeretne választani, ami maradandó és jelentése van, akkor itt megtalálja. Rendeljen a kedvesének finoman kidolgozott, szerethető ezüst karkötőt, ami mindig Önre emlékezteti majd! Az ékszerekről szívesen nyújtok további tájékoztatást a honlapon közzétett elérhetőségeimen. Keressen bizalommal üzenetben vagy pedig a megadott telefonszámon!


Cimkék: ezüst karkötő

Gyors szállítás

Rendeljen most!
 

Ezüst ékszerek

Ingyenes díszcsomagolással.
 

20 éves

szakmai tapasztalat
REA 2004. Bt. | 06-30-542-5598 | 4100 Berettyóújfalu, Tompa Mihály utca 3. Impresszum