Ezüst gyűrűk népi iparművész műhelyéből! - Rácz Erika

Ezüst gyűrűk népi iparművész műhelyéből!

2021. 09. 20. | Frissítve: 2021. 09. 20. 11:29

Ezüst gyűrűk népi iparművész műhelyéből!

Az ezüst gyűrű egyedi, klasszikus ékszer, amit magyar ékszer tervezőtől tud megvásárolni. Vásároljon egyedi kiegészítőket!

Az ezüst gyűrű a kedvenc ékszerei közé tartozik és szeretne belőle minél egyedibb darabot vásárolni? Ez nem jelent gondot, ha tudja, hogy milyen stílusú ékszert viselne szívesen az ujján. Már elkészített ékszert viselne vagy ragaszkodik a saját elképzeléseihez? Mindenre van megoldásunk, ha ezüst ékszerről van szó!

Az eredeti, iparművész által készített ékszerek között garantáltan talál olyan ezüst gyűrűt, amit szívesen az ujjára húz. A magyar népművészet motívum világából merítő iparművész munkái minden alkalomra nagyszerű választásnak bizonyulnak. Egy ilyen ékszer több egyszerű bizsunál, mert nemcsak finoman kidolgozott és rendkívül időtálló is, hanem hagyományőrző is. Az ezüst gyűrűk, amik itt készülnek, motívumokban gazdag, a múltról mesélő kiegészítők. 

Ezüst gyűrűt egyedi változatban, a saját ízlésére formázva akár külföldről is rendelhet, de miért tenné, amikor a magyar alkotók termékeit is viselheti. Ezt nagyon egyszerűen el tudja érni, mert csak annyit kell tennie, hogy a webshopban kiválasztja az elérhető, iparművész remekek közül, hogy melyiket viselné szívesen. Nem találja azt az ezüst gyűrűt, ami igazán tetszik a termék kínálatban szereplő ékszerek között? Ezt a problémát is nagyon egyszerűen meg lehet oldani, mert akár egyedi rendelésre is készítünk ezüst gyűrűket. Az ezüst gyűrű örök darabja lehet a kedvenc ékszereit egybe foglaló kollekciójának. 

Amennyiben felkeltették az érdeklődését az iparművész által készített egyedi ékszerek és köztük az ezüst gyűrű, lépjen kapcsolatba az alkotóval! Minden kérdésre rövidesen választ kap a honlapon közzétett elérhetőségek egyikén.Segítünk Önnek is megtalálni azt az ékszert, illetve elkészítjük Önnek azt az ékszert, amit az ékszerboltokban nem talál meg! Ajándékutalványt is vásárolhat, ha valaki mást szeretne meglepni egy szép ékszerrel, de nem tudja, hogy melyik darab tetszene az ünnepeltnek!


Cimkék: ezüst gyűrű

Gyors szállítás

Rendeljen most!
 

Ezüst ékszerek

Ingyenes díszcsomagolással.
 

20 éves

szakmai tapasztalat
REA 2004. Bt. | 06-30-542-5598 | 4100 Berettyóújfalu, Tompa Mihály utca 3. Impresszum