Ezüst ékszerek: több, mint ezüst! - Rácz Erika

Ezüst ékszerek: több, mint ezüst!

2022. 07. 14. | Frissítve: 2022. 07. 14. 10:30

Ezüst ékszerek: több, mint ezüst!

Ezüst ékszerek megvásárolhatóak tűzzománccal vagy ásványokkal díszítve! Alkalmi kiegészítők akár egyedi rendelésre is készülnek!

Minden kirakatban szebbnél-szebb ékszerek mosolyognak Önre, de valahogy egyik sem nyerte el a tetszését? Szeretne olyan kiegészítőt választani, ami alkalmakon viselhető, tehát különlegesebb, mint egy hétköznapi bizsu? Az ezüst ékszereket ajánlom a figyelmébe, ha egyedi, ízléses, különleges ékszereket képzelt el magának.

Az ezüst ékszerek finom, visszafogott megjelenéssel bírnak, kevésbé hivalkodóak, mint az arany. Az általam tervezett és készített ezüst ékszerek iparművész remekek, a magyar folklór által inspirált formavilággal. A többségében természeti motívumok, növények, állatok formáit megjelenítő ezüst ékszerek finom kidolgozású darabok. Az ezüst fémességét tűzzománc betétekkel vagy ásványokkal teszem élettel telibbé. Egy medál, egy fülbevaló vagy egy karkötő is lehet egyedi és alkalmi kiegészítő egyszerre, ha a forma, az arányok, illetve a díszítés az elképzelt irányvonalat követi.

Egy ezüst ékszer nagyszerű, alkalomra szóló nyaklánc vagy fülbevaló lehet, de készülhet teljes szettben is. Az ékszer szettekben az egyes darabok egymást kiegészítik, mert ugyanazzal a motívummal díszítem őket. A tűzzománc élénk színei mellett használok az elegáns stílust jól kiegészítő ásványokat is, mint amilyen például a sötét ónix. Ha a színeket nem érzi az új alkalmi ékszeréhez illőnek, ajánlom figyelmébe az áttört, fonott, indás, mintás kidolgozású darabokat, amiknél maga az aprólékos mint adja az ezüst ékszer esztétikumát. Elegáns, de egyszeri kiegészítőket tervezek.

Az elkészült, eredeti Rácz Erika ezüst ékszerekből teljes kollekciót talál a honlapon, ahol a webáruház is megtalálható. Természetesen folyamatosan készülnek új ékszerek, amik felkerülnek a webshopba. Arra is van lehetőség, hogy teljesen egyedi, saját elképzelés alapján készüljön ezüst ékszer. Érdeklődjön a weboldalon szereplő elérhetőségek egyikén, szívesen segítek a felmerülő kérdésekben!


Cimkék: ezüst, ezüst ékszerek, ékszerek

Gyors szállítás

Rendeljen most!
 

Ezüst ékszerek

Ingyenes díszcsomagolással.
 

20 éves

szakmai tapasztalat
REA 2004. Bt. | 06-30-542-5598 | 4100 Berettyóújfalu, Tompa Mihály utca 3. Impresszum