Egyedi, kézműves ékszer rendelése: minden elképzelés megvalósítható! - Rácz Erika

Egyedi, kézműves ékszer rendelése: minden elképzelés megvalósítható!

2021. 04. 29. | Frissítve: 2021. 04. 29. 08:59

Egyedi, kézműves ékszer rendelése: minden elképzelés megvalósítható!

Egyedi, kézműves ékszer rendelése rövid határidővel, kedvező áron és kiváló minőségben - ha nem talál olyat, amire igazán vágyna

Régóta szeretne egy bizonyos ékszert, amit egyszer, valahol látott, és azóta kísérti a gondolat, hogy szeretné Ön is ugyanazt viselni? Netán egy saját, egyéni elképzelése van, amit viszont egyik ékszerüzletben sem talál meg? Olyan kiegészítőket szeretne hordani, amelyek soha és semmilyen körülmények között nem jöhetnek szembe Önnel az utcán? Ha bármelyik kérdésre is igennel felelt, a legjobb helyen jár, hiszen itt az egyedi, kézműves ékszerek készítését igazi szakértőre bízhatja!

Joggal vetődhet fel Önben a kérdés: nem lesz ez elképesztően drága mulatság? Nos, az esetek többségében valóban így van, főleg, ha az egyedi elképzeléseiben drágakövek és nemesfémek is szerepelnek, de ez talán nyilvánvaló is - ebben az esetben egy olyan ékszerészt kellene felkeresnie, aki nem csupán az alapanyagokat méri drágán, de a munkadíj tekintetében is vastagon fog a ceruzája. Ha viszont nálam adja le az egyedi, kézműves ékszerekre vonatkozó rendelését, féldrágaköveket és ásványokat lát majd viszont, melyek a drágakövek árának töredékébe kerülnek, szépségük azonban vetekszik azokéval, a nemesfém pedig az ezüstre korlátozódik, ami szintén sokkal kedvezőbb áron szerezhető be, mint az arany különféle változatai, a platina, vagy más nemesfémek.

További előny, ami mellett nem szabad szó nélkül elmenni, hogy a segítségemmel valóban az Ön elképzeléseit fogja tükrözni az elkészült egyedi, kézműves ékszer, méghozzá a legapróbb részletekig, és ezért nem kell majd egész vagyonokat kifizetnie. Az egyedi, kézműves ékszerek magas értéket képviselnek, hiszen mindegyik egy valóságos műalkotás, ám bárki megengedheti őket magának - mondhatjuk úgy is, hogy ennyi luxus mindenkinek belefér!

Amennyiben felkeltettem az érdeklődését az egyedi, kézműves ékszerek rendelésének lehetősége iránt, tekintse meg referenciáimat, ha pedig kérdése lenne, vegye fel velem a kapcsolatot megadott elérhetőségeim egyikén!


Cimkék: kézműves ékszer

Gyors szállítás

Rendeljen most!
 

Ezüst ékszerek

Ingyenes díszcsomagolással.
 

20 éves

szakmai tapasztalat
REA 2004. Bt. | 06-30-542-5598 | 4100 Berettyóújfalu, Tompa Mihály utca 3. Impresszum