Bemutatkozik a fotópályázat közönségdíjasa - Rácz Erika

Bemutatkozik a fotópályázat közönségdíjasa

2023. 05. 07. | Frissítve: 2023. 05. 07. 09:01

Bemutatkozik a fotópályázat közönségdíjasa

A webáruház fotópályázatát nagy érdeklődés övezte ebben az évben. A Rácz Erika ékszerek viselői fényképezőgépet, telefont ragadtak és szabad utat engedtek a kreativitásnak. Ennek az alkotó munkának eredményeit szeretnénk bemutatni jelen írásban is.

Az első beérkező pályamunkák között volt Putzné Molnár Veronika fotókollekciója, ami a közzétételt követően azonnal nagy népszerűségnek örvendett a közösségi médiában és az utolsó hajrában is jól szerepelt. A fotókhoz fűzött történet is elárulja, hogy a szépség szeretete már gyermekkorban, a családi környezetben kialakult: "Nagyon megörültem ennek a fotópályázatnak, mivel nagyon szeretem az ékszereket és fotózást is. Két csodálatos gyűrűt vásároltam Öntől, amik szerelem voltak első pillantásra. Nagyon szeretnék még egy kis tulipános szettet is venni, amint anyagi lehetőségeim engedik. Lenyűgöz az az alázat és mestermunka, amit az Ön gyönyörű alkotásaiban látok. Édesapám Herenden a porcelángyárban volt festő hosszú évekig és munkája mellett otthon még sok más alkotó tevékenységgel foglalkozott. A házunk tele van az ő keze munkáival és édesanyám alkottásaival, aki szintén porcelánfestő volt. Hobbi szinten festett ő is csendéleteket és tájképeket. Apukám faragással is foglalkozott, ami nagyon közel áll a szívemhez. Az ő munkáival próbáltam kicsit ötvözni az Öntől vásárolt ékszereket, így összeállítva a fa és az ezüst nemes anyagait. Pár képen egy sólámpa meleg fényével kombináltam az ékszereket, "tűzből születettek" gondolat alapján. Remélem Önnek is elnyeri a tetszését. Köszönöm, hogy részt vehetek a pályázaton."
Veronika a reneszánsz gyűrűről és a szarvasos női gyűrűről készített fotókat. Köszönjük a gyönyörű képeket és gratulálunk a díjhoz!

    

    

    

    


Cimkék:

Gyors szállítás

Rendeljen most!
 

Ezüst ékszerek

Ingyenes díszcsomagolással.
 

20 éves

szakmai tapasztalat
REA 2004. Bt. | 06-30-542-5598 | 4100 Berettyóújfalu, Tompa Mihály utca 3. Impresszum