Ajándék a kedvesnek: ezüstözött medál - Rácz Erika

Ajándék a kedvesnek: ezüstözött medál

2023. 01. 26. | Frissítve: 2023. 01. 26. 14:39

Ajándék a kedvesnek: ezüstözött medál

Egy ezüstözött medállal valljon szerelmet a párjának februárban! Ilyenkor van a szerelmesek napja, Valentin-napon pedig üzenni vagy ajándékozni szokás

A szerelmes üzenetnél többet szeretne ajándékozni annak, aki minden nap megdobogtatja a szívét? Lepje meg valamivel, amit örömmel viselhet és ami Önre is emlékezteti! Az ékszer egy ilyen ajándék, amivel egyszerűen ki tudja fejezni, hogy mit érez.

A népművészeti tradíciókból és természeti formákból merítő díszítéssel készült ékszerekből tud válogatni, ha az ékszer webáruházunkba benéz és nálunk vásárol. Ajánljuk a figyelmébe az ezüstözött medálokat, amiket nagy választékból tud megrendelni. A medált bele tudja rakni egy szép ékszerdobozba, majd szalaggal átkötve átadhatja Valentin-napon.

Az ezüstözött medál nem sterling ezüstből készül, hanem az ékszer felszínére kerül leheletnyi vékonyan ezüst réteg. Ennek köszönhetően az ékszer teljesen úgy néz ki, mint a valódi ezüst ékszer, viszont az ára kedvezőbb. Az ezüst réteg az ékszer felületére általában egy speciális eljárással, galvanizálással készül. Az ezüst csupán néhány milliméter vastag, ennek köszönhetően nem válik el az ékszertől, nem látható a két különböző anyag között a különbség.

Az ezüstözött ékszer, medál is rendelkezik azzal a tulajdonsággal, hogy oxidálódik, hiszen ha nem is teljes egészében, de ezüstöt tartalmaz. A gondos tárolás és tisztítás azonban megelőzi, illetve eltünteti az elszíneződést az ékszer felszínéről. Az ezüst bevonat tartós, nem kopik egykönnyen, így az ezüstözött medált bátran viselheti a tulajdonosa, de elsősorban alkalmi kiegészítőnek javasoljuk.

Az ékszer webshopunkban azok találnak ajándékot a párjuknak, akik nem tucat ékszert szeretnének, hanem a kézműves darabokat részesítik előnyben. A medálok, fülbevalók, gyűrűk is örömet tudnak szerezni annak, aki a különleges kiegészítőket viseli szívesen és az igényes, visszafogott ékszereket helyezi előtérbe. A vásárlást követően rövid időn belül megtörténik a kiszállítás, az ajándékot pedig már csak át kell adni a piros betűs napon.


Cimkék: ezüstözött medál

Gyors szállítás

Rendeljen most!
 

Ezüst ékszerek

Ingyenes díszcsomagolással.
 

20 éves

szakmai tapasztalat
REA 2004. Bt. | 06-30-542-5598 | 4100 Berettyóújfalu, Tompa Mihály utca 3. Impresszum