A szerelmet szimbolizáló gyűrű egyedi tervezésű is lehet - Rácz Erika

A szerelmet szimbolizáló gyűrű egyedi tervezésű is lehet

2023. 12. 05. | Frissítve: 2023. 12. 05. 10:02

A szerelmet szimbolizáló gyűrű egyedi tervezésű is lehet

A gyűrű egy jelentéssel teli ékszer, amit olyan, jeles eseményeken ajándékoznak egymásnak a párok, mint az eljegyzés és az esküvő

Boldog ünnepek szerelmes meglepetéssel

A karácsony az egyik legnépszerűbb időpontja egy eljegyzésnek. Egész évben ilyenkor hangzik el a legtöbbször a kérdés, még a Valentin nap sem tudja lekörözni. A férfiaknak sokszor esik a választásuk erre az ünnepre, ha elhatározták magukat és szeretnék feltenni a nagy kérdést. Tagadhatatlanul romantikus időpont a szeretet ünnepén lánykérést tartani, amikor egyébként is mindenki sokkal érzelmesebb.

Azok, akik nem kettesben szeretnék megünnepelni az eljegyzést, az ünnepekkor az egész család jelenlétében tehetik ezt meg. A szerelmes pár az újévet már friss jegyespárként indíthatja, készülődve az esküvőre. Persze az időzítés és a helyszín szinte mellékes, ha a kérdés őszinte érzelmekkel kísérve hangzik el.

Gyűrűből készülhet egyedi ékszer

Az eljegyzéshez és az eskütételhez is gyűrűk kerülnek az ujjakra, a női ujjakra rögtön kettő is. A hagyományos eljegyzési gyűrűt gyémántok díszítik. Ma már nincs kőbe vésve, hogy mi kerüljön a hölgyek gyűrűsujjára, eljegyzési gyűrű tulajdonképpen bármi lehet.

Az egyedi gyűrűhöz való jog nemcsak a lánykérésnél, hanem az eskütételnél is megilleti a párokat. Megvásárolható készen, ékszerboltból, de személyre szabott ékszert is rendelhet a szerelmes pár egy ékszerkészítő mestertől is. 

A szerelmet és elköteleződést szimbolizáló ékszerek alapanyagukban is több lehetőséget kínálnak. Az arany mellett ezüst gyűrű, de akár réz gyűrű is lehet az az ékszer, ami jelzi az örök szerelmet a pár tagjainak ujjain.

A karikagyűrűknek ma már nem kell egyformának lenniük. A hagyományos gyűrűk mellett sokan választanak egyedi készítésűt, amit valamilyen díszítéssel egészítenek ki. A lehetőségek tárháza végtelen, csak dönteni kell, milyen gyűrű legyen az igazi.

A karikagyűrűt az oltárnál tett fogadalom alapján, a sírig viselik majd a házastársak. Keressenek bizalommal, ha saját ízlésüket, stílusukat tükröző gyűrűket szeretnének viselni!


Cimkék: gyűrű, ezüst, ezüstékszer, egyedi gyűrű, réz gyűrű

Gyors szállítás

Rendeljen most!
 

Ezüst ékszerek

Ingyenes díszcsomagolással.
 

20 éves

szakmai tapasztalat
REA 2004. Bt. | 06-30-542-5598 | 4100 Berettyóújfalu, Tompa Mihály utca 3. Impresszum