A karikagyűrű, mint ezüst gyűrű, egy elegáns választás - Rácz Erika

A karikagyűrű, mint ezüst gyűrű, egy elegáns választás

2022. 10. 20. | Frissítve: 2022. 10. 20. 12:15

A karikagyűrű, mint ezüst gyűrű, egy elegáns választás

A házasság egy olyan mérföldkő egy szerelmes pár közös életében, ami egyedi gyűrűt érdemel. Egy ezüst gyűrűből csodás esküvői gyűrű is válhat.

A karikagyűrű a házasság szimbóluma, a házastársak örökké viselik a gyűrűs ujjukon ezt az ékszert. A klasszikus karikagyűrű hagyományosan egy  egyszerű, karika ékszer, ami aranyból készül. Ma már azonban nem kell minden párnak ugyanolyan gyűrűt viselnie. Egyre többen döntenek úgy, hogy teljesen egyedi ékszert fognak vásárolni. A gyűrűket megterveztetik ékszerésszel, méretre készíttetve és akár saját tervek alapján.

Az ezüst gyűrűkből nagy választék elérhető az ékszer webáruházban, köztük díszített karikagyűrűk is találhatóak. Ezekből a zománccal, mintával díszített darabokból akár esküvői gyűrű is válhat. Viseljenek olyan ékszert, ami művészi értékkel is bír! Az itt kapható ékszerek azoknak a pároknak lesznek ideálisak, akik kötődnek a magyar népművészeti hagyományokhoz, fontos számukra, hogy a karikagyűrűjük is tükrözze ezt az ízlést.

A gyűrűk nem egyszerű karikagyűrűk. A gyűrű kaphat színes tűzzománc berakást, áttört mintát vagy vésett díszítést is. Az eredeti ezüst alapanyag színét antikolással is meg lehet változtatni.

Az ezüst gyűrű ugyan elszíneződhet, bemattulhat, de ez ne tartsa vissza Önöket attól, hogy ilyen alapanyagból készített karikagyűrűt válasszanak. Egy kis karbantartással az ezüst is megőrzi az eredeti szépségét és éveken át gyönyörű marad, amit büszkén viselhet a házaspár mindkét tagja. Az ezüst elegáns, stílusos választás, egyedi megmunkálásban pedig karakteres esküvői gyűrűt formáz meg.

magyar folklór ihlette, ezüstből készített, ötvös mester által megálmodott ékszerek sorakoznak ebben az ékszer webáruházban. Az online megvásárolható ékszerek mellett egyedi megrendelésre is készül ékszer. Amennyiben kézműves ékszert, művészi kivitelezésű gyűrűt szeretnének esküvői gyűrűnek rendelni, csak fel kell venniük a kapcsolatot az ötvös mesterrel a weboldalon közzétett elérhetőségek valamelyikén. Keressenek minket bizalommal!


Cimkék: ezüst gyűrű

Gyors szállítás

Rendeljen most!
 

Ezüst ékszerek

Ingyenes díszcsomagolással.
 

20 éves

szakmai tapasztalat
REA 2004. Bt. | 06-30-542-5598 | 4100 Berettyóújfalu, Tompa Mihály utca 3. Impresszum