Az ezüst medál szépsége és a választás dilemmája - Rácz Erika

Az ezüst medál szépsége és a választás dilemmája

2022. 04. 22. | Frissítve: 2022. 04. 22. 11:51

Az ezüst medál szépsége és a választás dilemmája

Ezüst medál sokféle izgalmas motívummal és színárnyalattal készül nálam. Válassza az Önhöz illő modellt, és rendeljen kézműves ékszert webáruházamból!

Egy ízléses, visszafogott ezüst nyaklánc önmagában is remek választás, de egy hozzá illő ezüst medál tudja igazán teljessé tenni. Egy ilyen ékszer bármilyen szettet képes feldobni, sőt, nem túlzás azt állítani, hogy egy gondosan megválasztott medál megkoronázza a megjelenésünket. Ám ahhoz, hogy tökéletes legyen az összkép, a medálnak nem csupán a nyaklánccal kell jól harmonizálnia, ennél sokkal komplexebb a kérdés. Nézzük, mire érdemes figyelni!

Az ezüst medál formáját illetően elsősorban az arcformánkhoz érdemes igazodni, a kerekded archoz a hosszúkás ékszerek passzolnak, és ugyanígy fordítva. Az ékszer méreténél a lényeg, hogy az kihangsúlyozza az arcunkat és egyedi karaktert adjon neki, mégse vonja el a figyelmet róla. Természetesen az öltözködési stílusunkat, de még az időjárást sem lehet figyelmen kívül hagyni az ezüst medál kiválasztása során. Egészen más ékszert érdemes viselnünk egy sötét színű garbóhoz, mint egy mélyen dekoltált nyári ruhához, de az alkalomnak is nagy jelentősége van. Elegáns, játékos és egészen diszkrét is lehet egy ezüst medál, és a választásunk személyiségünkről is sokat elárul. A minta teljes mértékben az egyedi igényeinktől függ, de általánosságban elmondható, hogy a medál egyszínű felsővel viselve tud igazán érvényesülni. Nem lehet figyelmen kívül hagyni az ezüst medál egyéb színeit sem, ezzel kapcsolatban pedig nem csak az aktuális szettet, hanem például a szemszínünket is érdemes figyelembe venni. Bármit választunk, a lényeg, hogy a kiválasztott ékszer jól harmonizáljon a megjelenésünkkel és tükrözze egyéniségünket.

Ha szeretne egy új ezüst medált, és a különleges, kézműves ékszereket részesíti előnyben, nézzen körül webáruházamban! Számtalan különféle modell kapott helyet kínálatomban, így biztos, hogy Ön is talál köztük kedvére valót. Amennyiben kérdése lenne valamelyik medállal vagy egyéb ékszerrel kapcsolatban, forduljon hozzám bizalommal!


Cimkék: ezüst medál

Gyors szállítás

Rendeljen most!
 

Ezüst ékszerek

Ingyenes díszcsomagolással.
 

20 éves

szakmai tapasztalat
REA 2004. Bt. | 06-30-542-5598 | 4100 Berettyóújfalu, Tompa Mihály utca 3. Impresszum