Van egy jó lánca, és különleges ezüst medállal dobná fel? - Rácz Erika

Van egy jó lánca, és különleges ezüst medállal dobná fel?

2019. 12. 19. | Frissítve: 2020. 10. 19. 14:52

Van egy jó lánca, és különleges ezüst medállal dobná fel?

Sok embernek van szép és mutatós ezüst lánca, amit egyesek éveken keresztül hordanak ezüst medál nélkül, mert nem találják az ékszerhez illőt.

Óriási a kínálat a medálokból, azonban sokan kifejezetten különleges és látványos darabot keresnek a nyaklánchoz. Ha Ön is ehhez a táborhoz tartozik, és évek óta keresi az ideális ezüst medált az ékszerhez, tekintse meg kínálatomat!

Nálam többféle különleges és igényes ezüst medál közül válogathat, amik aprólékos kidolgozására óriási figyelmet fordítok. Különböző nonfiguratív, népi motívumok ihlette terméket talál a választékban, amik a szép és mutatós láncokhoz kifejezetten passzolnak, sőt, ki is egészítik azokat. A termékek akár ajándéknak is kiválóak, így, ha rokonáról, barátjáról régóta tudja, hogy szeretne szép ezüst medált a nyakláncához, elérkezett az idő, hogy meglepje egy ízlésesebb darabbal.

Válassza ki azt az ezüst medált, amit szívesen viselne vagy ajándékozna, majd rendelje meg kínálatomból! Amennyiben kérdései lennének a termékekkel kapcsolatban, keressen bizalommal elérhetőségeimen!

 


Cimkék: ezüst medál, ötvös, egyedi kézműves ékszer, iparművész ékszer, egyedi iparművész ékszer

Gyors szállítás

Rendeljen most!
 

Ezüst ékszerek

Ingyenes díszcsomagolással.
 

20 éves

szakmai tapasztalat
REA 2004. Bt. | 06-30-542-5598 | 4100 Berettyóújfalu, Tompa Mihály utca 3. Impresszum