Hagyományőrzés és egyediség: ötvös, népi iparművészeti ékszerek - Rácz Erika

Hagyományőrzés és egyediség: ötvös, népi iparművészeti ékszerek

2019. 09. 16. | Frissítve: 2020. 10. 19. 14:55

Hagyományőrzés és egyediség: ötvös, népi iparművészeti ékszerek

Különleges, egyedi, iparművészeti ékszereket nem valószínű, hogy talál olyan helyeken, mint a közönséges ékszerboltok.

Különleges, egyedi, iparművészeti ékszereket nem valószínű, hogy talál olyan helyeken, mint a közönséges ékszerboltok. Ha fontos Önnek a színvonal és a hagyományőrzés, ha valódi értékkel bíró, nem pedig árban kiemelkedő kiegészítőkre vágyik, ajánlom az általam készített ötvös, népi iparművészeti ékszereket! A már kész ötvös, népi iparművészeti ékszerek között ezüst, réz, illetve ezüstözött darabokat talál. Mindegyik szívvel-lélekkel készült finom, esztétikus és egyszeri darab, ami a népművészeti hagyományok és a magyar folklór motívumainak felhasználásával készült.

Aki valóban egyedi, személyre szóló ötvös, népi iparművészeti ékszerekben gondolkodik, olyasmit szeretne viselni vagy ajándékozni, amiből nincs még egy, az is megtalálja nálam a keresett ékszert, csak meg kell rendelnie. Ha fontos az egyediség, a hagyományőrzés és a valódi érték, de az is, hogy a saját ízléséhez, stílusához passzoló ékszereket viseljen, döntsön az ötvös, népi iparművészeti ékszerek mellett!

Ha az én tolmácsolásomban készült ötvös, népi iparművészeti ékszerek az Ön tetszését is elnyerik, rendeljen bátran vagy tegye fel kérdéseit elérhetőségeim egyikén!


Cimkék: ötvös, iparművész ékszer, egyedi kézműves ékszer

Gyors szállítás

Rendeljen most!
 

Ezüst ékszerek

Ingyenes díszcsomagolással.
 

20 éves

szakmai tapasztalat
REA 2004. Bt. | 06-30-542-5598 | 4100 Berettyóújfalu, Tompa Mihály utca 3. Impresszum